Талан Світлана «Повернутися дощем»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Продовження роману «Оголений нерв» • Золотий письменник України • Фіналістка конкурсу «Коронація слова» «Русская весна» закінчилась для Насті та її рідного міста, але гірким був присмак перемоги: сестра Ніна назавжди їде з ненависної їй України, донька Іванка та син Геник – непримиренні вороги, а чоловік – колишній. Та попереду в Насті нове кохання й нова надія… Попереду літо. Блокпости. Іловайськ. Смерть цього літа збиратиме щедрий врожай. А їй протистоятимуть жінки, разом з чоловіками наближаючи перемогу: на відстань простягненої руки з кавою для захисника у затишній кав’ярні, на кілометри волонтерських поїздок, на постріл зі снайперської гвинтівки.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.