Подервянский Лесь «ПЗТ»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

ПЗТ — канонічний збірник творів Леся Подерв’янського, автора, який надав обсценній лексиці іншого звучання й перетворив її на мистецтво слова. До книжки увійшли тексти, що знайшли поціновувачів і серед юних та допитливих студентів-першокурсників, і серед битих життям мільярдерів. До найповнішого зібрання творів класика сучукрліту Леся Подерв’янського ввійшли тексти, що їх розібрали на цитати раніше, ніж автор усвідомив, що мав би стати першим українським письменником-мільйонером. Небачена краса його творів знайшла поціновувачів і серед юних та допитливих студентів-першокурсників, і серед битих життям мільярдерів. Публікується також повнометражна комедія-екшн «Ваша Галя балувана» — неперевершена кіноісторія про прекрасну Галю, українську якудзу і Дао, яке не описати словами.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.