Кантер Леонид «З табуретом до океану»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Ця книжка розповідає про пригоди друзів, які, сидячи одного разу на кухні, вирішили віднести чотири табурети з цієї кухні до чотирьох океанів — Атлантичного, Індійського, Льодовитого й Ти-хого — та залишити їх як пам’ятки на узбережжях. Звичайні ку¬хонні табурети. Сказано — зроблено. За п’ять років три табурети вже стояли на берегах трьох океанів. Залишився останній — Тихий. І ось мистецький спецназ висаджується у Нью-Йорку. На кожного — по 33 долари та 33 центи, а також паспорт з візою. Група має місію: перетнути Америку з півночі на південь до мису Горн, рухаючись через десятки країн і кордонів, через гори, пустелі та джунглі. Друзів чекають любов і зрада, дружба і війна, смерть і народження... 14 місяців захоплюючих пригод українців в Америках.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.