Винничук Юрій «Житіє гаремноє»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Містифікований твір стилізовано автором під щоденники знаменитої Роксолани, - української полонянки Насті Лісовської, яка завдяки розуму та волі змогла піднятися в турецькій неволі від невідомої наложниці султанського гарему до всевладної султанші. Містифікація виявилася настільки вдалою, що націоналістичні кола розгорнули кампанію протесту проти «порочить українську жінку» твори .. Свого часу цей твір наробив багато галасу і навіть спричинив скандал. Надруковані у львівській газеті «Post-Поступ» під назвою «Житіє гаремноє», «щоденники Роксолани» збурили «свідому» українську інтелігенцію. І мало хто зрозумів, що це літературна містифікація, настільки достовірним виглядав текст. Отже, представляти цю легендарну і скандальну книжку нема сенсу — вона вже давно відома читачам. А тепер виходить у подарунковому виданні. Тому залишаємо тільки одну засторогу: дітям до 12-ти не читати.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.