Лаюк Мирослав «Метрофобія»

Комплектация книг Видавництво Старого Лева 1 рабочй день!

Описание

«Метрофобія» - друга збірка поезій Мирослава Лаюка. Це простір мови й світу, який вона творить. Світу, що починається з маленьких автобіографічних історій (якщо вірити авторові), позначених штрихпунктиром шкільних дерев, закинутих будівель, будинків для престарілих, дитячих дурок та цвинтарів, і доростає до сонетарію - великого й різного світу Езри, в якому розкішно житиметься усім поціновувачам цього не вельми поширеного нині віршованого жанру. Розкішне художнє оформлення Жанни Кадирової ще більше увиразнює цей світ, структурує і надає йому монументальних рис, але водночас ніби вибудовує окрему паралель, окрему перспективу руху в глибину розглядання, прочитання, інтерпритації.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.