Вольвач Павло «Сни неофіта»

Комплектация книг Видавництво Старого Лева 1 рабочй день!

Описание

Яким було життя у 90-і роки в Україні для поета-початківця та журналіста, коли в панорамі життя лише почали проступати до того невідомі та незвичні елементи, а чернетки для сучасності вже починали створюватися?

Але поетом-початківцем та журналістом Микола Холодний стане трохи пізніше. Перед цим йому доведеться вивчити кримінальний світ, побути зразковим пролетарем та перебиратися випадковими заробітками. Потім тільки буде Київ, поезія та уявний смак визнання.

У книзі «Сни Неофіта» читач побачить Запоріжжя, яке раніше не з'являлося на літературних картах — самостійне, по-своєму горде, радянське місто. У ньому живуть такі ж пролетарі, журналісти, злодії, поети з літературної студії, які як і він мріють про Київ, як про обіцянку кращого життя.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.